lauantai 4. syyskuuta 2010

Parhaat otokset

Pienestä ja suloisesta koiranpennusta tulee otettua paljon kuvia. Ongelmana useimmiten on, että tämä pentu on huomattavasti nopeampi liikkeissään kuin meidän jo paljon nähnyt kameramme. (Vikahan siis ei mitenkään VOI olla ammattitaitoisessa kuvaajassa...) Niinpä koneemme tiedostoista löytyy aika paljon enemmän tai vähemmän onnistuneita otoksia, tässä teille muutamia parhaasta päästä.


Useinkaan tähtäys ei satu aivan kohdalleen, eikä tämä siis ole ainoastaan mummun ottamien kuvien erityispiirre. Olen pyrkinyt pikku hiljaa hankkiutumaan eroon lukuisasta kokoelmasta hännänpäitä ja takapuolia esittäviä kuvia.


Toisinaan pyrittäessä taiteellisuuteen, tuloksena on jotain aivan muuta. Kuvakulmilla kikkailu ei välttämättä ole loistoidea.


Joskus taas kaikki on kiinni mallista. Aina vaan ei ole hyvä hetki. Kannattaa myös harkita siivoamista, ennen lähikuvien ottamista lattiasta.

Nyt riittää, ei yhtään kuvaa enää!! Eli opettele tunnistamaan, koska on oikea aika lopettaa.

Mutta. Suuri uutinen siis on, että tuo jo mainittu kameravanhus pääsee nyt eläkkeelle, koskapa lähestyvää syntymäpäivääni silmällä pitäen käytin suostuttelutaitojani Muumimammaan ja tämä suostui kuin suostuikin sponsoroimaan uuden salaman läiskyttimen oston. Toivoa siis sopii, että kuvien laatu paranisi edes hieman...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti