sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Edelleenkin kesä mielessä...


Minun on tänä vuonna hyvin vaikea päästää kuluneesta kesästä irti. Se meni suorastaan käsittämättömän nopeasti, ikään kuin livahti ohitse. En haluaisi hyväksyä sitä, että syksy on jo täysillä käynnissä ja ihan kohta tulee taas talvi. Viimaisina ja tihkuisina toistuvat harmaat päivät vaikuttavat suoraan mielialaani. Niinpä on pakko katsella vielä vähän kesäkuvia.


Noita voikukan höytyväpalloja Fanni aina haukkaili kokonaisina suuhunsa ohi kulkiessaan. Ja sitten yökkäili ja kakoi, muttei tuntunut millään oppivan, etteivät ne ehkä olekaan kovin hyviä välipaloja. Tämä on ehkä lempikuvani koko viime kesältä, jos ei lasketa niitä, joissa Fanni on.


Ehkä pitäisi suunnata kameran kanssa ulos syysvärejä katselemaan, nehän loistavat kirkkaina riippumatta siitä, paistaako aurinko vai ei. Luulen, että pikkuneiti tykkää tästä vuodenajasta kuitenkin enemmän. Tuulessa katua pitkin pyörivät keltaiset koivunlehdet kutsuivat Fannia vimmatusti leikkiin kuluneella viikolla, harmi, ettei autotie ole kauhean hyvä leikkipaikka.

1 kommentti: