sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Fanni 2v


Aamulla katsoin ikkunasta ulos ja huokasin. Ilmeisesti joku päätti skipata koko kesän. Toinen vaihtoehto on, että Fanni-neidin harras syntymäpäivätoive toteutui, kun yön aikana sateli kymmenisen senttiä uutta lunta. Nämä kuvat on siis otettu tänään, kuudentena toukokuuta, armon vuonna 2012, vähän yhdeksän jälkeen aamulla.
Lokit parkui joella kauhuissaan ja kesärenkaisiin vaihtaneet autoilijat joutuvat tyytymään jalkapeliin, mutta tiedän silti yhden, jonka mielestä lumessa kirmailu on pelkästään hauskaa. Ikävä kyllä ei ole näyttää verrokkikuvia samoista maisemista, kun ei viime aikoina ole tullut kannettua kameraa tavallisilla lenkeillä. Voin kuitenkin kertoa, että vaikka täällä Joulupukin maan naapurissa asutaan, niin kyllä meilläkin oli jo kuivat tiet ja sulat nurmikot.

No, ei auta itku markkinoilla! Ehkä se kesä ehtii tänne sitten ensi vuonna... Sitä odotellessa, hyvää syntymäpäivää rakkaimmalle mamman mussukalle ja onnittelut myös Fannin Alexander-veljelle! Toivottavasti teillä on yhtä bernin-mieleiset ilmat siellä etelässä!


Ps. Synttäreiden kunniaksi päivitin tuonne sivupalkista löytyvälle Fannin tietosivulle pitkään suunnitteilla olleen  "Fannin kasvu kuvina"-janan. Käykäähän katsomassa!

3 kommenttia:

 1. Oikein "coolit" syntymäpäivä onnittelut Fanni-tyttöselle kaksivuotispäivän johdosta! Kivat kelit olit kyllä saanut synttäripäivällesi, ihan sellaiset joita jokainen berni toivoo vaikka juhannukseksikin! :) Terveisin Peetu-eno

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fanni kiittää! "Valitettavasti" lumet on jo pitkälti sulaneet, mutta katsotaan miten käy tuon juhannuksen osalta... :D

   Poista
 2. Marjaana ja bernitytöt11. toukokuuta 2012 klo 13.50

  Myöhästyneet onnittelut Fanni-tytölle!! Paljon rapsutuksia 2-vuotiaalle :))
  Terveisiä myös Sinttu-mammalta!

  VastaaPoista