torstai 14. lokakuuta 2010

Retki


Viime viikolla, ennen lunta ja korvavaivoja, kävimme koko porukalla pienellä, extempore-tyylisellä perjantai-illan eräretkellä. Hämärtyvässä illassa kiipesimme lähimmälle vaaralle, jonka laella on laavu ja näköalatorni. Nuotiolla paisteltiin parit nakit ja Fanni nuohosi pitkin pusikoita, maistellen kaikkea vastaan tulevaa.



Ennen pimeän laskeutumista yritin ottaa muutamia kuvia, sillä aikaa kun Supermies viritteli nuotiota. Tämä osoittautui kuitenkin melko haastavaksi, sillä myös eräs ahmatti oli hyvin kiinnostunut kaikesta, minkä puoleen kameroineni kumarruin. Tässäkin variksenmarja-otoksessa voi tarkkasilmäinen havaita tutun musta-ruskea-valkoisen hahmon taustalla...



Näköalatornin huipulta oli hienot maisemat joen toiselle puolen levittäytyvään kaupunkiin, jonka valot loistivat kirkkaina hämärässä. Tässä mielestäni tunnelmallisemmassa otoksessa keskusta kuitenkin rajautuu kuvan ulkopuolelle. En ollut koskaan käynyt paikalla, vaikka sinne todella on meiltä matkaa vain kolmisen kilometriä. Mukava visiitti ja Fannillekin maistui taas uni kotiin päästyämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti