lauantai 19. maaliskuuta 2011

Iso Tyttö


Pakko oli ihan nopeasti tulla kertomaan uutiset tänne: Fannin ensimmäiset juoksut ovat alkaneet tänään! Voitteko uskoa?! Minun pikku vaavi, mihin tämä aika oikein katoaa? Tuli oikein äidillinen olo, kunhan selvisin ensijärkytyksestä.

ps. Hiihtolomapostauksia on jonossa useampikin, kunhan tässä kiireet vähän hellittää...

4 kommenttia:

 1. Fanni! Joko sinusta on niin iso tyttö tullut, että juoksutkin aloitit?? :) Sinttu-mamma on täällä myös nyt juoksussa :D Terkkuja ja rapsuja aikuistuneelle Fanni-tytölle!

  VastaaPoista
 2. Sattuipas se sopivasti! :D
  Olen kyllä melko luottavainen meidän diagnoosiin, oireet on aika selvät. Vaikka ehdin kyllä ensin vähän friikata, että mikä tauti tämä nyt on! :D
  Oireileeko muuten Sinttu jotenkin erityisesti juoksujen aikana?

  VastaaPoista
 3. Sintulla on ollut aina säännölliset juoksut ja ne on olleet sillä kahdesti vuodessa. Oikeastaan on aika paljonkin merkkejä, mistä osaa aavistella juoksujen lähestyvän ja monesti oireet jatkuvat läpi juoksujen :) Sintusta tulee paljon laiskempi ja se on oikea haaveilija eikä se kehtaisi oikein totella ensimmäisestä käskystä. Lenkeillä se vain nuuskisi ja merkkailisi paikkoja. Ruokahalu ailahtelee juoksujen aikoihin ja jonkin aikaa ennen juoksuja Sinttu aloittaa aina karvanlähdön. Kun pahin karvanlähtö alkaa olla ohi ja uusi karva on kasvamassa tilalle, Sinttu sitten aloittaa juoksut. Juoksujen jälkeen Sintulla oli nuorempana "masennuskausia", siitä tuli oikeasti melkein kuin aivokuollut koira, jota ei kiinnostanut jopa kuukausiin ihan mikään. Mutta enää näitä masennuskausia ei ole ollut, vaan käytös palaa normaaliksi aika pian juoksujen mentyä ohi :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla! :) Fanni on kyllä "oireillut" todella vähän, korkeintaan se nukkuu hieman tavallista enemmän. Paitsi lenkillä pitäis kyllä saada tuhnuttaa koko ajan ja pissata voi tosiaan useammin kuin yhdesti. Jospa me selvittäiskin ilman sen kummemmpia masennuksia! :)

  VastaaPoista