sunnuntai 22. elokuuta 2010

Fanni pesussa

Pitihän ne reissun pölyt pestä pois ja mikä olisikaan hauskempaa kuin märkä koira! Etenkin jos kyseessä on vähääkään tuuheampi turkkinen kaveri. Fanni ainakin on kylvyn jälkeen suorastaan hulvaton, vieläkin tulee hymy huulille kun katson näitä kuvia! Voi tuota kärsimyksen määrää...


Tosin itse operaatio sujui kyllä varsin mallikkaasti; minä vaahdotin, vanutin ja huuhtelin ja Supermies syötti nameja, jotta neiti pysyisi rauhallisena ammeessa. Tassujen alle laitettiin pyyhe, ettei luistaisi niin pahasti.


Kuivaaminen olikin sitten jo asia erikseen, pyyhkeen kanssa olis niin mielettömän mukava vähän taistella... Kuivausprosessi aloitettiin kylppäristä ja kun ensimmäinen pyyhe oli läpimärkä, siirryttiin väljemmille vesille olohuoneen puolelle. Kyllä siinä vielä toinenkin pyyhe ehti kastua, ennen kuin vettä lakkasi tippumasta.


Neiti alkoi muistuttaa ihan jotain toisen rotuista koiraa kuin berniä, kun karvat olivat tuollalailla liiskassa, ehkä hoffia? Kummallisen solakka kreppitukka!


Kuivausprosessi jatkui hetken rauhoittumisen jälkeen kuivaajahoidolla ja sitten harjattiin vielä takut auki. Harjaamisen merkitys on kyllä kuivumisen kannalta bernin turkissa iso, heti näkee ja tuntee sen vaikutuksen. Karvaakin lähti aika paljon, niin pestessä kuin kuivatessakin. Eipähän ole lattioilla pyörimässä. Vessan viemäri tosin tarvitsi tämän session jälkeen hieman muskelimiehen apua...

6 kommenttia:

 1. moi.Hienon näköinen tuo fanni pesun jälkeen. terveisin pikkuveljesi Riku

  VastaaPoista
 2. Terve Riku! Fanni tosiaan näytti kylvyn jälkeen aika kummalliselta, varsinkin tuossa ekassa kuvassa! Tosi kiva, että jätit kommentin kun kävit. :)

  VastaaPoista
 3. moi.Aika pörrönen kuivaamis vaiheessa.t:Riku

  VastaaPoista
 4. Pitäähän sitä tännekin kirjottaa.Onko Fanni nutustanut paljonkin sitä mun antamaa pehmo pupua?

  VastaaPoista
 5. tuo teksti tuos ta pupusta on multa pikkuveljeltäsi rikulta

  VastaaPoista
 6. Moi.Onko kiva kiejoittaa blogia??T:Riku

  VastaaPoista