perjantai 26. marraskuuta 2010

Miten tylsää elämä olisikaan...


...ilman tuota koiraa! Minulla oli tänään vapaapäivä ja heti aamusta päätin olla reipas ja tyhjentää hieman pursuilevaa pyykkikoria. (Joka meidän taloudessa sijaitsee makkarissa, kylpyhyuoneen olemattoman koon takia.) Niinpä kiskoin rottinkisen ihastuksen syvyyksistä petivaatteita lattialle, kuskatakseni ne sitten vessassa odottavan pesukoneen ammottavaan kitaan.


Fanni halusi välttämättä tunkea siihen väliin ihmettelemään ja hetken mielijohteesta rojautin likaiset pussilakanat koiran niskaan. Oletin sen vähintäänkin säikähtävän ja siirtyvän suosiolla syrjemmälle.


Vaan mitä! Neiti vaan tuhnutteli täysin tsillisti ja asteli ympäri makkaria laahuksessaan kuin olisi kantanut yllään parastakin muotiluomusta! Poseeratakin ehti kaikessa rauhassa, eikä kameran hakemisessakaan ollut kiire...


Aikani naurettuani kiskoin ihastuttavan asusteen tytön yltä ja jatkoin päätäni pyöritellen pyykkihommiin. Ehkä tuon hupsun, karvaisen ulkokuoren alla asuukin todellinen lady?

4 kommenttia:

 1. Eikö olekin! Pitäisköhän ilmottaa Fanni seuraavaan Huippumalli-ohjelmaan? ;D

  VastaaPoista
 2. moi! Täälläpä sitä opetellaan uutta asiaa tietokoneella .Paljon terveisiä sinulle ja Janille myös FANNILLE !

  VastaaPoista
 3. Olipa ihana yllätys! Kiitoksia oikein paljon! :)
  Tietokoneen ja internetin maailmassa kyllä riittääkin opiskelemista, vaikka ei se olekaan niin vaikeaa kuin ensisilmäyksellä voi vaikuttaa.

  VastaaPoista