sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Taiteellinen iltapäivä


Yhtenä päivänä tässä paistoi taas aurinko (kyllä, minulle se on AINA suuri uutinen...), joten koin vähintäänkin tarpeelliseksi vältellä jo valmiiksi myöhässä olevia kirjoitushommia. Niinpä me Fannin ja kameran kanssa suunnattiin tutkimaan hieman taidetta.


Tästä ihan meidän läheltä löytyy nimittäin joen varresta rantakaistale, jossa oli esillä tällaisia tilataideteoksia. Oksista ja puunpalasista ne oli kaikki koottu, kuviin pääsi vain kaksi. Tarkemmin en kyllä ole ottanut selvää, mitä virkaa ne siellä rannassa toimittivat, kuka ne on tehnyt, puhumattakaan siitä, mitä ne esittivät...


Fannin tapa tutustua teoksiin oli varsin energinen, virtaa ja vauhtia riitti jälleen. Onneksi sentään muutaman nätin kuvan tytöstäkin ehti napata.


Tämän neidin mielestä nyt lienee ehdottomasti paras aika rantaelämälle. Täytyy sanoa, että emäntäkin on onnellinen kun pakkaset lopultakin alkoivat, sillä sen ansiosta sisälle kantautuu enää murto-osa siitä hiekan määrästä, joka koiraan vain voi tarttua vetisellä hiekkatiellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti