tiistai 7. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäivä


Meillä vietettiin itsenäisyyspäivää rauhallisissa merkeissä, nautittiin kynttilöitä poltellen siitä, ettei tarvinnut mennä minnekään tai tehdä yhtään mitään.


Paitsi ulkoiluttaa koiraa. Onneksi se sentään juoksuttaa itse itsensä, kuten kuvista näkyy.Käytiin ensimmäistä kertaa tälle talvelle jäällä kävelemässä. Fanni on tähän asti välttänyt jäälle menemistä paukkeen ja rätinän takia, mikä onkin ollut ihan hyvä. Eipähän ole tarvinnut pelätä koiran juoksevan sulaan. Nyt tyttöä sitten saikin ensin vähän houkutella, mutta lopulta neiti kirmaili elämänsä ensimmäisillä jäillä aivan yhtä intona kuin maallakin.


Pakko myöntää, että paukahtelut jalan alla saivat omankin hengityksen hetkittäin katkeamaan, mutta on kai se uskottava, että jää kestää, kun vieressä turisteille vedetään kahdenkymmenen kelkan safaria ja vähän matkan päässä autot kurvailevat jääradalla...

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Tutulta näyttää tuo vauhdikas bernipennun meno :)

  Terveisiä lähettää bernipoika Armas,alias Rajaköörin Grandimanni Rovaniemeltä, kohta 6 kk:n ikäinen villikoira.

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Armas, sitähän ollaan saman kylän koiria!

  Aina on mukava kuulla, että muillakin virtaa riittää... Ja miten hyvä kuntoa onkaan pitää yllä tuolla jäällä, missä on tilaa juosta, kaikkiin mahdollisiin suuntiin.

  VastaaPoista