sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Tosi jänniä vieraita


Lauantaina luoksemme saapuivat ehkä jännimmät vieraat ikinä, nimittäin nämä pienet pohjoisen tyttäret! Isäntäparinsa oli tullut tänne napapiirille noutamaan neideistä vasemmanpuoleista eli Kiraa ja Kakkonen lähti heidän mukaansa, koska uusi omistaja odotti sitä samalla suunnalla. Tytöt ovat siis siperianhuskyja.


Fanni otti pienet kokoerosta huolimatta tosi hienosti vastaan, ihan sai meidänkin neidistä olla ylpeä! Ihmetys oli kyllä välillä valtava, etenkin kun pikkutytöillä tuntui luonnetta riittävän. Eivät todella isompaansa ujostelleet, vaan tomerasti koittivat komentaa!


Alkuhämmästelyjen jälkeen leikkikin olisi maistunut, muutamaan otteeseen sai Fannia rauhoitella - lähinnä siksi, ettei vahingossa olisi jyrännyt pienempiään. Tytötkin yllyttivät Fannia reippaasti ja osoittautuivat muutenkin todella tomeriksi tapauksiksi. Ääntä löytyi, eikä hampaitakaan pelätty käyttää! Fanni suhtautui tähän rauhallisesti, lähinnä väistellen.


Kira on Supermiehen serkkutytön koira, joten nämä leikkikaverit pääsevät telmimään uudelleenkin, vielä monta kertaa. Kun toinen vielä hieman kasvaa, niin luonnistuukin sitten paremmin.


Aivan ihastuttavan suloisiahan nämä tylleröt olivat ja niin käsittämättömän pieniä! Mitään pentukuumetta ei meihin ihan lähiaikoina vielä noin vain saa kuitenkaan tarttumaan, kun tuo omakin lypykkä on edelleen aivan vauva. Lähinnä ollaan vaan onnellisia siitä, että kakka- ja pissirumba on jo ohi... Että onnea vaan matkaan näiden topakoiden hampaankäyttäjien uusille perheille - ja pitkää pinnaa!

6 kommenttia:

 1. Marjaana ja Sinttu-mamma16. marraskuuta 2010 klo 23.36

  Ai että sitä ollaan suloisia, ei tee kyllä mun pentukuumeelle hyvää nähdä tällasia kuvia! :D Sinttu-äiskä lähettää terkkuja kiltille ja kauniille Fanni-tyttärelleen ;)

  VastaaPoista
 2. moi.kivan naköisiä koirija

  VastaaPoista
 3. Olihan ne herttasia pikkutuholaisia, mutta sitä kun silmä yhteen tottuu, ei osaa toista kattoakaan... Kissa minulle noista vähän tuli mieleen! ;D
  Mutta sitä kokoeroa ei kyllä väsynyt ihmettelemään! "Fannin hampaat ei kyllä IKINÄ olleet NOIN pieniä!" :D

  VastaaPoista
 4. Kaikki pennuthan on suloisia, mutta kyllähän se niin on että berninpentua suloisempaa ei varmasti ole olemassa!! :)))

  VastaaPoista
 5. berni o niin söpö ja rauhallinen ja luotetteva lapsiystävällinen koira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bernissä on kyllä monta hyvää ominaisuutta :)

   Poista