maanantai 16. elokuuta 2010

Mökkielämää, osa 2


Maalla on niin paljon jännempää, että mökkeilyn riemua riittää vielä toiseenkin postaukseen!
Erääseen metsänolentoonkin saimme vierailullamme tutustua. Yhtenä iltana saunan jälkeen nimittäin ihmettelimme, millainen tunkeilija sai Remu-enon haukkumaan niin kiihtyneesti ja riensimme tietysti heti katsomaan. Kyseessä oli seuraavan kuvan komistus, eli Herra Sammakko. Vähintäänkin pelottavan ja uhkaavan näköinen otus.


Luulen, että Herra Sammakolla oli kyllä suurempi syy olla peloissaan kuin Remu-enolla... Fanni puolestaan olisi halunnut kutsua uuden kaverin leikkimään!
Kuten jo aiemmin tuli esille, lämmintä riitti. Ja lämpimiin ilmoihin kesäaikaan yleensä liittyy myös sääilmiö, joka tunnetaan nimellä ukkonen. Useammankin sellaisen pääsimme reissun aikana kokemaan, mutta ehkä vaikuttavin kaikista oli järven yli päällemme rymistellyt yksilö. Sade, tuuli ja salamointi olivat kaikki suorastaan mielettömiä! Puita ei sentään kaatunut, kuten jossain päin Suomea. Tässä kuvassa taivas on jo kirkastunut, mutta myrsky toi mukanaan tuulen, joka nostatti järvellä komeat aallot vielä seuraavanakin päivänä.


Remu-eno on kovin huolehtivainen kaveri. Muun muassa järven selälle katoavat ihmiset saavat hänet suunniltaan. Niinpä Supermiehen kumiveneretkikin päättyi suhteellisen lyhyeen.


Remu-eno päätti nimittäin pelastaa ilmiselvästi merihätään joutuneen ystävänsä ja hinasi veneen melasta kiskoen rantaan.


Herra on itsekin vasta tänä kesänä uskaltautunut ensimmäisiä kertoja veteen, joten hänen uimataitonsa ei ole vielä kovin hioutunut. Tosin voihan tämänkin operaation ottaa harjoituksen kannalta. Rantaan päästyään Remu-eno ei suinkaan päästänyt melasta irti, vaan yritti parhaansa mukaan piilottaa sen, estääkseen tulevatkin uhkarohkeat yritykset.

1 kommentti:

  1. Moi.Fanni näyttää luonnossa hienolta.T:riku

    VastaaPoista