sunnuntai 29. elokuuta 2010

Kesäkuvia


Näin pitkään jatkuneen harmauden keskellä on niin henkisesti kuin fyysisestikin terveellistä muistella hieman kuluneen kesän väriloistoa. Tässä muutama otos virkistämään kehoa ja mieltä.Kielo, unikko, puolukan kukat ja noiden viimeisten nimeä en tiedäkään. Niitä on usein teiden varsilla ja pienestä asti ne ovat värinsä vuoksi olleet henkilökohtaisia suosikkejani. Ihan vielä ei huvittaisi siirtyä syyselämään, mutta sää ei anna vaihtoehtoja. Villasukat ja lapaset on jo kaivettu esiin kesäkätköistä. Sitä paitsi arkikin koittaa jälleen ensi viikolla.


Fanni täytti tällä viikolla neljä kuukautta. Herttinen sentään. Rokotettavanakin käytiin, mikä ei ollutkaan ihan niin simppeli juttu kuin olisi voinut kuvitella. Paikka oli nimittäin toinen kuin ensimmäisellä kerralla ja tämäpä olikin tosi ovelasti piilotettu. Lääkärin löydyttyä kaikki sujui kyllä hienosti.


Lääkärin puntari näytti aika suuria lukuja, neiti painaa nimittäin koko komeudessaan 15,5 kiloa. Ei kaiketi sinällään mitenkään liikaa, mutta siihen kai ei vain ikinä osaa varautua, kuinka nopeasti ne lapset kasvaa?

1 kommentti:

  1. Moi.Painaako Fanni ihan oikeastin 15,5kiloa???T:Riku

    VastaaPoista