tiistai 17. heinäkuuta 2012

Voitto kotiin!


Muistaako joku vielä tämän joulunajan hyväntekeväisyyskampanjan? Ei se mitään, minäkin olin unohtaa.

Palkinnoksi kampanjasta postanneiden bloggareiden kesken arvottiin lahjakortteja ja voittohan sieltä napsahti. Tieto onnenpotuksta tuli kyllä hyvissä ajoin, tammikuussa muistaakseni, ja kortti kolahti postiluukusta pari päivää sähköpostin jälkeen. Kiinnitin kortin magneetilla jääkaapin oveen ja siihen se unohtui.

Tuntuuhan se hyvälle, minä kun en ikinä voita mitään. Paitsi kerran sain arvonnassa Italiassa valmistetun tiikeriraidallisen vessanpöntönkannen. Se on lapsuudenkodissani Reunalanperälässä käytössä vieläkin - itseasiassa koko vessa on sittemmin sisustettu saman teeman mukaisesti! Vaikka ei se arvonta silti ollut varsinainen syy mukaan lähteä.


Rovaniemellä Musch-tuotteita myy Lemmikkieläinliike Jälki,  jossa muuten saa asiantuntevaa palvelua ja joka useimmista lemmikkiliikkeistä poiketen on sisustettu varsin silmää miellyttävällä tavalla. Sieltä meidän mukaan lähti (sitten kun lopulta sain aikaiseksi irrotettaa lahjakortin jääkaapinovesta ja raahautua paikalle) aika monta pötköä jauhtettuja broilerin siipiä. Valinta osui tällaiseen helppoon aloittelijoiden sapuskaan, Fanni kun ei ole tottunut raakaluita syömään ja pelkäsin, että se saa niistä mahansa sekaisin. Ja voin kertoa, että kyllä maistuu. Kuolan eritys vähintäänkin tuplaantuu, kun peruspöperön lisäksi kuppiin heitetään tätä herkkua.

3 kommenttia:

 1. Sama pötkö sulamassa aamua varten pojille
  ja luita meilläkään ei anneta, vaan korvataan
  näillä. Maistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti on hyvää sapuskaa siis :) Onko teidän pojat ihan kokopäiväisiä barffaajia?
   Fannihan syö pääsääntöisesti nappulaa kaikenlaisilla lisäkkeillä, joista osa on ihan tällaista koirille tarkoitettua ravintoa ja osa mitä tahansa muuta, joka muuten on vaarassa joutua biojätteeseen. Tän järjestelyn kannalta näissä Musch-tuotteissa on kyllä sopiva pakkauskoko ja kivasti valikoimaa, joten mielelläni ottaisin niitä karvanaaman ruokavalioon enemmänkin!

   Poista
  2. Nykyään kyllä, ensin meni seassa hiukan napukoita, nyt ovat jääneet kokonaan. Mahat toimii loistavasti ja kutinat jääneet Jalolta. Lisäksi annan salaattia, kananmunia, luonnonjugusttia, maksalaatikkoa joskus. Ruuat ostan joko mustista ja mirristä tai faunattaresta noita kuvassa mainittuja.

   Poista