keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Muutoksia ilmassa


Tässä on nyt pienoinen muutto käynnissä. Päätin nimittäin lopulta antaa periksi sisäiselle järjestyksentarpeelleni ja pistin pystyyn toisenkin blogin. Sinne siirtyvät kaikki jo julkaisemani koirablogiin kuulumattomat postaukset, kuten isoäidin kolmiohuivi tai mangopassionkakku ja moni muu.

Fannin kuulumisten päivittely säilyy edelleen ensisijaisena tekemättömien hommien välttelytoimintonani, mutta ideoita muunkinlaisiin juttuihin riittää. Toinen blogi sisältääkin sitten kategorisesti kaiken sen muun, eli kaman joka ei tänne sovi. Katsotaan nyt, miten elämä kahden blogin loukussa lähtee sujumaan. Nokka kohti tulevaa ja menoksi!

2 kommenttia:

  1. Tuo toinen blogisi näkyy vain kutsutuille lukijoille? Onko se tarkoituksella, minua ainakin nimittäin kiinnostaisi seurailla myös sitä :) Kirjoittelin itsekin ennen toistakin blogia mutta nyt se on jäänyt vähemmälle ja päivittelen vain koirani blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun aukaisit suusi, ei todellakaan ollut tarkoitus! Nyt pitäisi olla kaikki kunnossa, eli sinne vaan katsomaan :)

      Poista