torstai 19. heinäkuuta 2012

Puistossa

Meilläkin on tässä päivänä muutamana nautittu ihan oikeista kesäkeleistä. Onneksi tänään oli jo 14 astetta ja tasaisen harmaa taivas, sitähän saattaisi muuten vaikka liian hyvälle oppia. Ehdittiin kuitenkin käydä Fannin kanssa lähipuistossa hengaamassa ja auringosta nauttimassa.
Oli oikein leppoisaa: syötiin eväitä (Fanni söi ruohoa), tutkittiin kukkasia (Fanni söi kukkasia), tehtiin erilaisia ötökkähavaintoja (Fanni söi hämähäkin), katseltiin pilviä (Fanni kaivoi kuopan nurmikkoon) sekä huolehdittiin suojakertoimista aurinkorasvalla (Fanni nuoli mun rasvat) ja nesteytyksestä ison vesipullon avulla (Fanni kaatoi vesikuppinsa mun kenkään). Ohikulkijoita kyylättiin yhdessä. Aasialaisturistit ottivat leikkipuistossa kuvia mäkeä laskevista suomalaislapsista ja minä otin kuvia aasialaisturisteista. Oikeastaan mun piti lukea, mutta suurin osa ajasta meni tuolle koiralle nauramiseen. On se ihana.

3 kommenttia:

 1. et oo kuitenkaa ainut jolla on kengät menny märäksi nyt lähi aikoina. ollaan oltu kaverin kaa koululla niin oon ajanu 2 isosta lätäköstä mitä siel on niin aika mukavan märäks menny kengät ja eile illalla makasin koulun nurmikolla naama maassa kun ajoin nurin

  VastaaPoista
 2. Ihana tää blogisi! Liittyisin lukijaksi, mutta täällä ei ole sitä gadgetia. ^^' Tässä minun blogini, olisi kiva jos liittyisit lukijaksi. :)
  www.lemmikkinimun.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En tosiaan ole laittanut blogiini gadgetia, joka näyttäisi lukijaksi liittyneet julkisesti, mutta bloggerissahan voit lisätä tämän luettavien blogien listallesi ja jos valitset lukemisen tavaksi julkinen, niin minäkin näen, että olet liittynyt.

   Sinullapa onkin monenlaisia lemmikkejä! Täytyy käydä tutkailemassa kirjoituksiasi tarkemminkin! :)

   Poista