sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Reissussa


Hiihtoloma mahdollisti opiskelijataloudellemme (jossa ei tosin varsinaista lomaa vietetty; toisella oli "itseopiskeluviikko" ja toisella ei vaan ollut yhtään luentoa) taas pienen erän kotiseutumatkailua. Supermiehen äiti oli vielä niin ystävällinen, että ostosmahdollisuuksien houkuttelemana saapui asioikseen hakemaan meidät. Näin budjettikaan ei lomailusta kärsinyt ja Fanni pääsi harjoittelemaan auton takatilassa matkustamista.


Perillä odotti tietysti kaikki vanhat tutut. Remu-enon kanssa meni taas ihan kivasti, vaikka neiti onkin lapsuusaikaisen rohkeutensa kadottanut ja alkanut iso herraa hieman ujostelemaan.
Tähän väliin ihan huvikseen pieni vertailu/muistelohetki, nimittäin Remppapoika reilun parin vuoden takaa ja nyt. Selvää enoistumista on tapahtunut. (Kuvat suurenevat klikkaamalla jossei näistä mitään erota...)


Majaa pidettiin tällä erää minun lapsuudenkodissani Reunalanperälässä. Fannin vanha lempparipaikka porrastasanteella oli kovassa huudossa tälläkin reissulla. Moneen suuntaan kuitenkin ehdittiin riekkumaan (vaan ei hiihtämään!), mutta niistä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti