keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Porukka esittäytyy


Hei! Minä olen Jenni-täti ja kirjoitan tätä blogia. Olen turhantarkka ja neuroottinen kitisijä, joka kuitenkin toisinaan intoutuu toteuttamaan unelmiaan ja nauttimaan elämän pienistä iloista. Saman katon alla kanssani asuu myös Supermies, suuripiirteinen lihaskimppu.

Supermiehen kanssa olemme pitäneet yhtä jo melko pitkään ja tehokkaan koulutuksen ansiosta hän onkin alkanut pikkuhiljaa ymmärtämään asioita myös naisen näkökulmasta. Työtä on kuitenkin vielä jäljellä, mikä onkin erityisen selvää nyt, kun hänestä on tullut vähemmistön edustaja taloutemme aiemmin niin tasa-arvoisessa sukupuolijakaumassa.

Kuva lainattu täältä.


Kävi nimittäin niin, että lähes viikko sitten, heinäkuun ensimmäisenä päivänä, meille muutti tällainen syötävän suloinen tyttölapsi. Fanni-neiti on berninpaimenkoira, joka Rockin kuningasta lainatakseni näyttää enkeliltä, mutta on todellisuudessa pieni paholainen valepuvussa. Siitä lisää myöhemmin...

2 kommenttia:

 1. Moi!

  Ihanaa löytää tällainen blogi mitä kirjoitat! Kuvasi ovat aivan valloittavia ja teksti sujuvaa luettavaa! :) Miksi itse kiinnostuin kirjoittamastasi, syy on ehkä jaloissani makaavassa 14 viikkoisessa bernipojassa, kiva lukea jonkun muun berniperheen arjesta vähän.. :)

  Meidän poika nyt on vasta ihan vauva vielä, mutta paljon teidän vauvakuvissa yhtäläisyyksiä meidän poikaan :D Luen jatkossakin! Tsemppiä!

  - Marsipaani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon kommentistasi! On hienoa kuulla, että joku muukin lukee näitä juttuja kuin äiti ja anoppi. :D Tällaisen palautteen saaminen antaa myös ihan erilaista motivaatiota kirjoittamiseen.

   Onnittelut teille (vielä melko) tuoreesta perheenjäsenestä ja pitkiä hermoja vauva-arkeen! :) Tulossa on vielä lisää juttuja äitini perheen 9-viikkoisesta bernineidistä, joten ei täällä ihan olla pentuaikoja vielä unohdettu. Toivottavasti viihdyt!

   Poista