maanantai 18. huhtikuuta 2011

Vastentahtoinen malli


Fannin (ja blogin) hiljaiselo viime aikoina on johtunut isäntäväen opiskelukiireistä - mikä minun kohdallani tarkoittaa siis lähinnä sitä, että asiat oli taas tuttuun tapaan jätetty viime tippaan. Tämän viikon jälkeen lukukausi on kuitenkin pulkassa niin minun kuin Supermiehenkin osalta, joten voimme hyvillä mielin suunnata kohti kesää ja uusia haasteita.


Ja haasteitahan riittää. Kesästä on tulossa koko porukan kannalta jännittävä erikoisten työ- ja asumisjärjestelyjen takia. Kun siis ensi viikonloppuna otamme jälleen suunnan kohti Kainuuta, emme ole menossa ainoastaan viettämään pääsiäistä sukulaisten seurassa. Allekirjoittanut on hankkinut töitä entisiltä kotikulmilta, joten edessä on väliaikainen muutto. Fanni jää ainakin aluksi minun tyköni, Supermiehen palatessa tänne Napapiirille omien töidensä pariin.


Tänä aamuna yritettiin pitkästä aikaa ottaa pari kuvaa ja tässä tulos. Ei vois vähempää kiinnostaa. Siis se räpsyttimen kanssa heiluva tätyli siellä hihan toisessa päässä, kaikki muu on kyllä suorastaan pakahduttavan mielenkiintoista - kivet, oksat, hiekka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti