perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen


Tältä meillä täällä näyttää! Ei onneksi juurikaan jälkiä lumesta enää, ainakaan tässä meidän kulmilla. Vaikka niinhän nuo väittävät, ettei sitä erityisen paljoa tänä talvena ollutkaan, toisin kuin muualla päin Suomea. Tiedä häntä, onneksi lumesta on nyt jokatapauksessa päästy!


Fanninkin uskalsi päästää pitkästä aikaa irti, kun jäät ovat rannasta sulaneet. Sitä ennen oli vähän pelko, että tottunut jäälläkulkija ei osaa itse ottaa huomioon kevätauringon vaikutusta. Vaikka niin tehokkaasti tyttö säikkyi jään ratinaa tassujen alla koko talven, että tuskin olisi kovin pitkälle ehtinyt!


Lumen alta vapautuneet rantanurmikot suorastaan tulvivat ihania tuoksuja, joten työn takana olivat sellaiset kuvat, joissa neiti ei olisi kulkenut nenä maassa. Tuhnuttaminen on kuitenkin yksi Fannin elämän suurista iloista. Toinen on syöminen ja sitäkin ollaan nyt lumien lähdettyä päästy jälleen harrastamaan. Ihan kuin olisi nälässä pidetty koko talvi, sen verran hyvin maistui tälläkin lenkillä kaikki - ruohomättäistä lähtien.


Huomenna edessä on (yllättävän pitkä) junamatka, eikä kesän bloggailumahdollisuuksista ole vielä tietoa. Lupaan kuitenkin yrittää kovasti! Ensimmäisten itse havaitsemieni pajunkissojen (tai kissanpikkujen, kuten toinen pikkuveljeni aikanaan tapasi sanoa) myötä miellyttäviä pääsiäisenpyhiä kaikille!

1 kommentti:

  1. Marjaana ja Sinttu-mamma22. huhtikuuta 2011 klo 22.12

    Hyvää Pääsiäistä Fanni-tytölle ja muille! :)

    VastaaPoista