perjantai 30. elokuuta 2013

Vesillä


Fanni on viimeksi ollut veneessä sinä kesänä kun se syntyi, kolme vuotta sitten siis. Suhtautuminen uusiin asioihin on matkan varrella muuttunut melkoisesti - suuri osa pentumaisesta pelottomuudesta ja hullunrohkeudesta on kadonnut taivaan tuuliin. Niinpä jännitettiin aikalailla, kun kesälomareissun ohjelmaan ilmaantui retki Oulujärven laineilla.


Alku oli hieman kankea: koira piti nostaa veneeseen korkean laidan yli ja hätä oli iskeä, kun moottorivene pääsi täyteen vauhtiin. Fanni yritti lievästi järkyttyneenä kiivetä Supermiehen syliin, joka piteli kiinni koiran pannasta. Hetken päästä tyttö kuitenkin rauhottui ja tyytyi kummissaan tuhahtelemaan ja puhisemaan sieraimet levällään, voimakasta ilmavirtaa ihmetellen.


Perillä saaressa Fanni tuli omatoimisesti veneestä pois ja paluumatkalla se oli jo aivan rauhallinen ja näytti jopa nauttivan kyydistä niin, että otteenkin uskalsi irrottaa. Kyllä tuosta laivakoirankin saisi, jos vain useammin olisi tilaisuutta harjoitella!

2 kommenttia:

  1. Oi että mimmosissa auringonlaskumaisemissa ootte veneilleet. Nättiä! Ja toi Fannin ilme on kohtalaisen "onkohan tää ny oikeesti kauheen hyvä idea?" -henkinen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jep, Fannia tais epäilyttää aika kovasti... Erityisesti mua huvittaa noi jättisieraimet - miten se edes on saanut ne noin isoiksi?! :D

      Poista