tiistai 14. toukokuuta 2013

Kirjais - retki saarelle


Nyt vuorossa on pieni aikamatka. Aurinko paistaa ja lämpötilat ovat viime päivinä lähennelleet täällä jo pariakymmentä, joten kenelläpä ei olisi mielessään lokakuu. Ai ei kellään? No kohta on. Nämä kuvat ovat nimittäin viime syksyltä, lokakuun alusta, kun meidän porukka päätti lähteä tutustumaan saaristoon. Päädyttiin lopulta saarelle nimeltään Kirjais.Saarta ympäröi meri ja sinne mentiin lossilla. Kaipa ne ovat nimeltään losseja täälläkin? Vai jotain yhteysaluksia? Matkalla rantaan oli pieniä punaisia taloja, pieniä peltoja ja pieniä metsiä.

 Rannalla puolestaan oli jylhiä, pyöreitä kallioita, levää, käkkärämäntyjä ja joutsenia. Fanni juoksenteli ja hyppi holtittomasti kiveltä toiselle. En varmaan koskaan lakkaa kauhistelemasta tuon koiran vartalonmuodon ja loikkien välillä vallitsevaa epäsuhtaa.
Retkellä kun oltiin, pidettiin tietysti myös evästauko - jokaisen retken ohittamaton kohokohta. Illan hämärtyessä katseltiin muuttolintujen matkaa kohti etelän lämpöä ja seuraavana yönä nähtiin unta meren loiskeesta.Ps. Samalta reissulta päätyivät blogiin jo syksyllä tämän postauksen kuvat. Että tuli sentään mainittua jo aikanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti