tiistai 4. joulukuuta 2012

Talvi yllätti


Tänä vuonna talvi todella pääsi yllättämään minutkin - en ikinä olisi uskaltanut edes toivoa tällaisia ilmoja Turussa näkeväni! Lumi peittää maan, pakkanen paukkuu ja aurinko paistaa. Joulukuu Turussa, kuka olisi uskonut? Meillä ollaan enemmän kuin tyytyväisiä. Fanni on koheltanut lenkillä lumentulon jälkeen sellaista kyytiä, että luulisi koko asian olevan sille jotain ihan uutta... Todennäköisesti kyseessä on kuitenkin vain jälleennäkemisen riemu.

Sain lahjaksi mahdottoman suloisen joulukalenterin, se pääsi kunniapaikalle eteisen seinälle. Pitkästä aikaa olen joulukalenterista suorastaan lapsellisen innoissani!

2 kommenttia:

 1. Tulin tänne ihmettelemään bernejä. Meillä on harkinnassa poikabernin hankinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa, täältä sitä berniä löytyy! :D Tyttöjä lähinnä tosin, pojathan on vähän muhkumpia.

   Berninpaimenkoira on ihan mahtava rotu, erityisesti luonteeltaan ja ulkonäöltään nämä ovat todella hienoja koiria. Vaikka kukapa sitä omaansa haukkuisi! :D Sen verran tosin täytyy sanoa, että isona koirana eliniänodote ei ole sieltä korkeimmasta päästä; kymmenvuotias berni on jo tosi vanha. Ja kaikenlaisia sairauksiakin tietysti on. Näin oletkin jo saattanut kuulla, jos olet berniin perehtynyt, mutta nämä on sellaisia asioita, jotka vähän kuuluu sanoa. Sennenkoirien sivuilta ja foorumilta löytyy asiallista tietoa.

   www.sennenkoirat.net

   Uskallanpa ehkä tähän perään vielä lisätä, että kyllä mekin siitä omasta bernipojasta vähän haaveillaan tuon Fanni-neidin kaveriksi... :)

   Poista