tiistai 15. marraskuuta 2011

Pakkanen


Minusta on taivaallisen ihanaa, että lämpötila on pysynyt nollassa tai sen alapuolella jo ainakin kaksi kokonaista päivää! Olen melko varma, että muissakin koiratalouksissa osataan arvostaa tätä jotakuinkin samoista syistä. Jonkun antitalvimielisen mielestä tämä pitkä ja lämmin syksy on voinutkin olla kiva, mutta minä en ole nauttinut. Olen aloittanut valitusvirren jokaiselle, joka vain on pysähtynyt kuuntelemaan.
Nimittäin sitä hiekan ja kuran määrää ei vaan voi käsittää. Ainakin meidän neiti on ihan tavallisen asvalttilenkinkin jäljiltä kylkiä myöten märässä hiekassa ja vaikka sitä kuinka yrittää hieroa eteisessä pyyhkeisiin, niin koiran seuraavat neljä nukkumapaikkaa voi päätellä sen jälkeen jättämistä dyyneistä. Pakkanen ratkaisee tämän ongelman lähes kokonaan liimaamalla kuran maahan kiinni. Eikä siinä vielä kaikki! Useimmiten pakkanen tarkoittaa myös aurinkoa.

2 kommenttia:

  1. Täälläkin ollaan otettu pakkanen ilolla vastaan ja ihan samoista syistä :) Nyt vaan lunta vielä niin hyvä on. Jos saisi sellaisen vuodenaikarytmin, että suoraan kesästä runsaslumiseen talveen ja takaisin?

    VastaaPoista
  2. Ah, se oliskin ihanaa!

    Tänään tuli sit tietysti heti takapakkia, kun vettä tuli koko päivän... Pitikin mennä sanoo! :(

    VastaaPoista