keskiviikko 10. elokuuta 2011

Leikkaus


Kesä kiitää ohi hirvittävää vauhtia. Yksi merkittävimmistä tapahtumista lienee ehdottomasti ollut Fanni-neidille ennen juhannusta tehty leikkaus. Sterilisaatio on meidän kohdalla ollut selvä ratkaisu alusta lähtien, sillä Fannilla ei häntämutkan vuoksi saa teettää pentuja lainkaan.


Operaatio eteni ennaltamäärättyä reittiään ja paraneminen pääsi pian käyntiin. Leikkauspäivä sujui olohuoneen lattialla kylki kyljessä makoillen, mutta illalla Fanni kävi jo ulkona asioillaan. Edes lääketokkurassa neiti ei sotkenut paikkoja sisällä, vaan pyrki määrätietoisesti ulos kun aika koitti. Ensimmäisenä yönä tötterö pään ympärillä valvotti sekä koiraa että omistajia, mutta pian Fanni tottui niin kauluriin kuin haavan puhdistamiseenkin. Toisen korvan tulehtumista lukuunottamatta koko toipuminen sujui helposti ja nopeasti.


Nyt leikkauksesta muistuttaa enää vain hieman lyhyempi karva vatsan alla. Paljon muitakin uusia ja jännittäviä asioita on kuluneen kesän aikana ehtinyt tapahtua ja lisää on vielä luvassa ennen kuin syksy koittaa, mutta toivotaan, että lopulta pyöritys hieman hellittää, jotta pääsisin siitä kaikesta teillekin kertomaan!

2 kommenttia:

  1. Kävin pitkästä aikaa kurkkimassa teidänkin elämää, tutun näköistä touhua oli tuo tötterö päässä oleminen. Meillä Peetu kastroitiin myös viime syksynä, rauhoittuipa poika kovasti ja mitäpä se teki mieshormooneillaan kun jäi vähän pikkuiseksi kooltaan ja elämä on nyt paljon hauskempaa ja voi keskittyä muuhunkin kuin tyttöjen tuoksuihin ;) Karvaa saatte tekin varmasti koiraanne lisää, pituutta ja paksuutta ajan kanssa :) Terveisin Hanna&Peetu (Sintun veli)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit ja vielä hauskempaa, että jätit kommentin! :)
    Karvan lisimisellä meitä peloteltiinkin jo etukäteen, mutta sen kanssa on sitten vaan elettävä. Toivottavasti se on kuitenkin se pienempi paha. :D

    VastaaPoista