sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Suuria asioita tapahtuu


Viime aikoina on pienen bernin elämässä tapahtunut monia merkittäviä asioita. Näistä pisimpään jatkunut seikka on hampaiden vaihtuminen. Yhtenä iltana tässä huomasin, että alaleuan isot kulmahampaat olivat kadonneet. Koko prosessi on muutenkin sujunut varsin huomaamattomasti, lukuunottamatta sitä yhtä hammasta, jonka neiti sylkäisi käteeni erään riekkumistuokion päätteeksi.
Noh, tietysti on se haju. Fannin hengitys on siis alkanut haisemaan, eikä mitenkään ihan lievästi vaan todella aika pahalle. Ilmeisesti tämä kuitenkin on hampaiden vaihtumisen yhteydessä ihan tavallista ja ohimenevää.

Toinen iso muutos liittyy sekin kasvamiseen. Lähimarketin alennuskorista aikoinaan ostettu vauvapanta kävi pieneksi ja käyttöön otettiin isojen tyttöjen panta, jonka siis voi ylläolevasta kuvastakin nähdä. Herttinen sentään!


Kolmas ja samalla ehkä minun mieltäni eniten lämmittävä asia on se, että ensimmäinen matto on lähes neljän kuukauden poissaolon jälkeen palannut! Itse asiassa kyseinen kaistale on ollut tarkoitus noutaa kellarista jo muutamana aiemmpanakin viikonloppuna, sillä vahinkoja ei oikeastaan ole tapahtunut enää pitkiin aikoihin. Päätimme aloittaa keittiön räsymatosta, jonka voi tarvittaessa työntää pyykkikoneeseen, olohuoneen nukkamatto sen sijaan saa vielä jäädä odottamaan. Ja ne mummon kutomat, valkoiset matot - niin. Luulen, etteivät ne ehkä koskaan enää palaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti